Vi tilbyder alle tandbehandlinger i trygge omgivelser

Ny patient?

Velkommen til Vanløsetandlægerne.

Vi er et dygtigt team af behandlere, tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som foretager alle typer af tandbehandlinger. Personalet står klar til at tilbyde den bedste service og behandling til dig. Fra den enkle og omhyggelige tandrensning til den mere avancerede opbygning af tandsættet. Vi lægger stor vægt på æstetik og benytter både almindelige og computerfremstillede kroner og broer. Vi kan tilbyde implantater, tandoperationer m.m. Et smukt smil begynder med en sund mund.

Vi lægger stor vægt på, at det skal være rart at komme hos Vanløsetandlægerne, og vi er særlig kendt for den gode stemning i klinikken.

Det første besøg på klinikken

Første gang du kommer hos os, bruger vi lidt ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.

Du vil blive modtaget af en af vores tandlæger, og der vil være god tid til, at I sammen kan tale om dine forventninger og behov, og til at du kan lære os at kende. At vælge behandler er ofte et spørgsmål om kemi og tillid.

Du må meget gerne komme 10 minutter før aftalt tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet. Du vil blive bedt om at udfylde et helbredsskema og et registreringsskema.

For at registreringen kan ske hurtigt og rigtigt, beder vi dig om at medbringe gyldigt sygesikringsbevis og evt. medicinskema og medicinkort.

Husk at oplyse os, hvis du er medlem af sygeforsikringen "Danmark", så indberetter vi automatisk for dig.

Du vil blive tilbudt automatisk indkaldelse til det regelmæssige eftersyn, og du kan vælge mellem almindelig post eller e-mail.

Journal og røntgenbilleder kan rekvireres fra din tidligere tandlæge.

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Er der noget, du ønsker, vi gør anderledes, skal du blot sige det til os, så vil vi lytte til dine ønsker og forsøge at efterkomme dem. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Hos Vanløsetandlægerne lægger vi stor vægt på et trygt og professionelt behandlingsmiljø, og vi behandler hinanden med respekt og ligeværd. Vi sætter patientens behov i centrum, og vi er kendt for den gode stemning, når man træder ind ad døren.


Åbningstider

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

07.45 - 18.15

07.45 - 18.15

07.45 - 18.15

07.45 - 16.15

07.45 - 15.15


Telefontider

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

08.00 - 18.00

08.00 - 15.00

10.00 - 18.00

08.00 - 15.00

08.00 - 15.00


Familieejet
praksis gennem
3 generationer