Tandfyldninger
Udskiftning og reparation
Ved huller og misfarvninger

Tandfyldninger

Er der hul i en tand, skal det repareres med en fyldning, da det ellers risikerer at blive dybere, hvilket i sidste ende medfører, at tanden måske skal rodbehandles. Kun hvis hullet er meget lille, kan det standses og fyldningen undgås. Hos Vanløsetandlægerne har vi mange års erfaring med tandfyldninger, og vi har gennem årene haft mange patienter, der er kommet til os, i forbindelse med at de skal have repareret en tand med en fyldning i Hvidovre, København, på Frederiksberg og omegn.

Plastfyldninger

Plastfyldninger har tendens til at blive gule med årene bl.a. pga. misfarvninger fra mad, tobak eller drikke. En fyldning behøver ikke at være utæt for at kunne blive skiftet. Vi skifter også tit fyldninger af kosmetiske årsager. Kontakt os gerne, hvis du ønsker yderligere informationer om dine muligheder i forbindelse med dine tandfyldninger i København, Hvidovre, Frederiksberg m.m.

Sølvfyldninger

Sølvfyldninger blev af Sundhedsstyrelsen forbudt at fylde i tænder i 2007. En sølvfyldning består bl.a. af tungmetallet kviksølv og andre metaller i pulverform. Der er flere årsager til at skifte en sølvfyldning ud, også selvom den er intakt.

Der kan med tiden opstå revner i tanden omkring sølvfyldningen (infraktioner). Disse revner gør tanden svagere og medfører risiko for tandfraktur (brækkede tænder). Revnerne kan også medføre smerte ved tygning og kulde- og varmefølsomhed. Desuden kan en sølvfyldning være kosmetisk generende.

Bestil tid til en tandfyldning

Du er velkommen til at bestille en tid til en fyldning hos Vanløsetandlægerne, uanset hvor du bor. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du søger en tandlæge, der tilbyder tandfyldninger på Frederiksberg, i København, Hvidovre m.m. Vi hjælper dig gerne og har åbent, når du har fri. Ring til os på telefon  38 74 07 03  eller udfyld vores kontaktformular.

Hos Vanløsetandlægerne lægger vi stor vægt på et trygt og professionelt behandlingsmiljø, og vi behandler hinanden med respekt og ligeværd. Vi sætter patientens behov i centrum, og vi er kendt for den gode stemning, når man træder ind ad døren.


Åbningstider

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

07.45 - 18.15

07.45 - 18.15

07.45 - 18.15

07.45 - 16.15

07.45 - 15.15


Telefontider

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

08.00 - 18.00

08.00 - 15.00

10.00 - 18.00

08.00 - 15.00

08.00 - 15.00


Familieejet
praksis gennem
3 generationer